Benzine inspuiting en Diesel service

Benzine inspuiting

Als enige bedrijf in Nederland hebben wij 2 werknemers met de hoogste diploma van Bosch namelijk : Bosch Systeem Technieker. Bosch Systeem Technieker wil zeggen dat Bosch deze mensen opgeleid heeft tot specialisten in Bosch inspuit systemen. Deze opleiding is afgerond met een wedstrijd examen voor de Bosch Jetronic cup. Hier eindigde onze collega op een eerste plaats nationaal.

In onze vestiging in Den Helder zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van injectie storingen. Hier hebben we de modernste testapparatuur om storingen te kunnen lokaliseren. In beide vestigingen hebben we apparatuur om benzine injectoren te kunnen testen en reinigen. Dit gebeurt door middel van de Asnu testbank met ultrasoon reiniging. In Broek op Langedijk is deze nog extra uitgevoerd met een unit om injectoren te testen van direct ingespoten benzine motoren.

Diesel inspuitingen

Door de ontwikkelingen en de groei op diesel gebied blijft het noodzakelijk om hierin bij te scholen en te inversteren. Wij reviseren al bijna 30 jaar verstuivers maar na de komst van de common-rail injectoren is dat een stuk lastiger geworden. Ook het diagnose stellen aan het voertuig is een stuk moeilijker geworden ondaks alle moderne uitleesapparatuur. Om problemen indiesel goed te kunnen analyseren inversteren we constant in nieuwe testapparatuur.

Commonrail injectoren kunnen we uitgebreid testen op de EPS200 tester van Bosch. De EPS200 hebben we uitgebreid met de Hartridge IFT om piĆ«zo verstuivers te kunnen testen. In het systeem kan je op diverse plaatsen drukken meten Hiervoor heeft Bosch de onderstaane koffer voor ontwikkeld. Doormiddel van deze electronische drukmeter kunnen we  zien of alle componenten in het diesel systeem de juiste drukken krijgen en schakelen. 

Om de commonrail injectoren te kunnen verwijderen die vast gekoold zitten hebben we een trilnaald van Vibropac. Onze monteur kan hier of bij u op lokatie de verstuivers voor u los halen.

 

Meerwaarde Electrostart voor uw onderneming:

  • Eigen deskundige reparatie afdeling
  • Systeem kennis van a tot z
  • Routedienst voor reparatie delen
  • Al 34 jaar een betrouwbare partner in uw regio
  • Zeer uitgebreid programma op auto, truck en boot elektra
  • Naast montage service ook advies service bij zelf montage
  • Altijd op zoek naar kwaliteit delen voor betaalbare prijzen

Contact gegevens

Kosterij 2
1721 PN Broek op Langedijk
0226-321011
info@electrostart.nl

Torplaan 10
1785 BA Den Helder
0223-630407
info-dh@electrostart.nl

Neem contact

Privacy Policy