Dynamo/starter revisie

Als één van de weinige bedrijven hier in de regio repareren/reviseren we nog steeds zelf de startmotoren en dynamo's. Om een gelijke of nog betere kwaliteit aan te bieden dan origineel ruil gebruiken we zoveel als mogelijk originele onderdelen en SKF lagers. 


Revisie kan uit!

Vaak is het meer het gemak of de bonus van een importeur waarvoor er voor een nieuwe dynamo of startmotor gekozen wordt. Het merendeel van de revisie's zijn goedkoper dan een ruil/nieuw. Bij elke unit is de prijs anders, daarom maken we altijd eerst een prijsopgave om te kijken of de revisiekosten lager uitvallen t.o.v. de ruilprijs. Zo betaald u nooit te veel.


Naberekening

Voor garage bedrijven hebben we een naberekening programma. Als wij een gereviseerde op de plank hebben liggen krijgen ze die direct mee en belasten we later de kosten door van de revisie. Deze kosten zullen nooit hoger zijn dan de netto ruil prijs. 


testbankTestbank

Om de modernste dynamo's goed te kunnen testen hebben we een nieuwe testbank staan. Deze testbank kan alle computer gestuurde dynamo's uitgebreid testen. Of er nu een LIN of COM aansluiting op zit, dat is geen enkel probleem voor deze testbank.

Tevens geeft de testbank een print met de resulaten. 


Prijsopgave

Van reparatie en revisie kunnen we geen prijsopgave vooraf doorgeven. Door dat er zoveel verschillende type onderdelen zijn en die ook weer zoveel in prijs verschillen is een prijsopgave niet te doen.

Wij kunnen wel vooraf een prijsopgave maken als wij de dynamo of startmotor hier bekeken hebben. 


Grossier

Met bijna alle grossiers hier uit de regio hebben we een afspraak gemaakt, u kunt uw startmotor of dynamo via uw vertrouwde leverancier hier laten aanbieden. U heeft dan het gemak van hun route dienst en hun facturering. 


Chinees

De markt wordt tegenwoordig overspoelt met chineese immitatie. De kwaliteit van deze producten laat vaak veel ter wensen over. Soms ontkom je er niet aan om die producten te kopen. Wij verkopen alleen die chinese producten waar we al de ervaring mee hebben dat het goed is, of die producten die door de importeur uitvoerig getest worden(zie nieuw) 


Nieuw

Door de grote vraag naar goedkope producten zijn we op zoek gegaan naar een partner die de eigen kwaliteit van de startmotoren en dynamo's kan waarborgen door zelf de productie uit te voeren. WAI Global heeft 7 fabrieken of een aandeel ervan in China. Daar zijn meer dan 600 eigen personeel bezig met de productie en controle van hun producten. WAI global produceert met hun merk Transpo ook dynamo componenten voor OE doeleinden en voeren hun vrijloopkoppelingen uit met naaldlagers zoals als INA dat ook doet.

Een kleine greep uit het dagelijkse revisie werk

Meerwaarde Electrostart voor uw onderneming:

  • Eigen deskundige reparatie afdeling
  • Systeem kennis van a tot z
  • Routedienst voor reparatie delen
  • Al 34 jaar een betrouwbare partner in uw regio
  • Zeer uitgebreid programma op auto, truck en boot elektra
  • Naast montage service ook advies service bij zelf montage
  • Altijd op zoek naar kwaliteit delen voor betaalbare prijzen

Contact gegevens

Kosterij 2
1721 PN Broek op Langedijk
0226-321011
info@electrostart.nl

Torplaan 10
1785 BA Den Helder
0223-630407
info-dh@electrostart.nl

Neem contact

Privacy Policy